Hirvensuuli

Tanssit & Ravintola & Majoitus

Hirvensuulissa on järjestetty tansseja jo vuodesta 1996 lähtien.

Nykyisin tansseja järjestetään keskiviikkoisin (klo 19-23.45) ympäri vuoden ja kesäkautena lisäksi sunnuntaisin iltapäivätanssit (klo 17-21).


Kuvassa itse Hirvensuulin oma tanssikeisari Tauno Heikkinen (80v). 

Taunolta löytyykin kokemusta tanssien järjestäjänä jo monilta vuosilta jopa vuosikymmeniltä, sen lisäksi Taunolta löytyy vankka osaaminen esiintyjänä, sillä Tauno on nuorempana kloppina keikkaillut itsekin ja kiertänyt suomen tanssilavoja ja viihdyttänyt Suomen kansaa.

Tanssien järjestäminen ja tanssikulttuurin ylläpitämin on Taunolle elämän työ. Tauno siirtyi varsinaisesta tanssi Isännän roolista heinäkuussa 2022 ja luovutti tanssien järjestämisen vetovastuun Jeremias Grönqvistille (22v) ja hänen yhtiölleen. Tauno vaikuttaa edellee hyvin vahvasti Hirvensuulin taustajoukoista ja saattahan sen ”Tanen” pongata kahviossa istuskelemassakin mutta ennen sitä miehellä on takana ollut varmasti pitkä työpäivä erinäisten huolto, remontoiti, puhtaanapidon kanssa.


Hirvensuulin nykyinen ”isäntä” Jeremias Grönqvist (22v) alkoi jatkamaan yhtiönsä kautta Hirvensuulin perinteistä ja osaksi legendaaristakin liiketoimintaa elokuussa 2022. Jeremias tuntee Tauno Heikkisen entuudestaa ja ovat ennestään tehneet paljonkin yhteistyötä Hirvensuulin osalta. Jeremias on muistikuviensa mukaan 10-vuoden ikäisenä keräillyt Hirvensuulin pihalta roskia ja autellut siinä mihin sen ikäinen on pystynyt. 


Jeremiakselle (jerkulle) on tärkeää säilyttää vanhat pitkälle juurtuneet perinteet ja kasvattaa niiden mukaan Hirvensuulin liiketoimintaa  entistä vakaammaksi mm. yksityistilaisuuksien, majoitustoiminnan avulla.Hirvensuulin esittely video, videon suunnittelu, toteutus & editointi - Mikael Tuominen / Audatone Music & Media production